Huisman Scherming B.V.

Sector:
Scherming
Contactpersoon:
Jack Vlottes
Website:
www.huismanscherming.nl

Over Huisman Scherming B.V.

Al jaren een toonaangevende ontwikkelaar en installateur van scherminstallaties en verduisteringsinstallaties. En bovendien een leverancier van kwaliteit.

Of u nu kiest voor een trek/duw-installatie of een draadsysteem, bij Huisman Scherming zijn het de details waar het om draait. Daarom zijn we continu bezig met productverbetering en- vernieuwing. En hebben we door de jaren heen al vele trendsettende ontwikkelingen geïntroduceerd die wereldwijd worden toegepast. Zoals het Diafragmascherm voor het traploos en flexibel schermen.

En het Markies-insectengaassysteem als dé standaard waar het gaat om duurzaamheid. Huisman Scherming is immers al even toonaangevend op het gebied van insecten scherming.

Kortom, we bieden een uiterst compleet pakket. En bovendien de zekerheid dat we zorgen voor een schermoplossing die naadloos past bij u doelstelling en budget.

En de service? Productbetrouwbaarheid staat bij u als kweker voorop. Dus óók bij Huisman Scherming. Onze servicedienst is dan ook 24 uur per dag bereikbaar voor een razendsnelle raad of daad.

Terug naar overzicht