Huisman Scherming B.V.

Sector:
Scherming
Contactpersoon:
Jack Vlottes
Website:
www.huismanscherming.nl

Over Huisman Scherming B.V.

Huisman Scherming ontwikkelt, levert en installeert scherminstallaties en verduisteringsinstallaties voor de tuinbouw en utiliteitsbouw over de hele wereld.

Huisman is niet alleen een toonaangevende leverancier en installateur, maar staat ook bekend om zijn vele innovatieve oplossingen, zoals het Diafragmascherm, het Greentop buitenscherm en het hoogisolerend scherm. Ook op het gebied van insectenschermen is het bedrijf innovatief, zoals met het Markies-insectengaassysteem. Het brede aanbod omvat binnen- en buitenschermen, horizontale en verticale schermen, enkel- en meervoudige schermen en schermen voor energiebesparing, zonwering en verduistering.

De technische specialisten van Huisman Scherming weten precies welke factoren er in de kas toedoen: temperatuur, energieverbruik en gebruiksgemak. Huisman brengt deze elementen met vernuftig inzicht in balans en zorgt voor een schermoplossing die naadloos past bij de doelstellingen en het budget van haar klanten. Productkwaliteit, betrouwbaarheid en een 24/7 service zijn daarbij standaard inbegrepen.

Terug naar overzicht