Van Mierlo

Sector:
Bouw & Ontwikkeling
Contactpersoon:
Willem van Mierlo
Website:
www.vmierlo.nl

Over Van Mierlo

Van Mierlo is al meer dan 80 jaar een begrip in bouwen. In 1929 legde Willem van Mierlo in Schipluiden de basis voor de huidige onderneming. In het begin realiseerde hij menig tuinderwoning en later kwam daar utiliteitsbouw bij. Deze tak van sport groeide fors toen het bedrijf in de jaren zeventig bouwputten voor de Nederlandse Aardoliemaatschappij ging realiseren en ook de nieuwe veilinggebouwen in het Westland mocht bouwen. Inmiddels heeft Van Mierlo meer dan 900.000 m² bedrijfsruimte, kantoren, winkels en scholen gebouwd.

Ook op het gebied van seriematige woningbouw heeft Van Mierlo zich in de loop der jaren bewezen. Zeker 5.000 woningen zijn er sinds het begin daarvan, midden jaren zeventig, door het bedrijf gebouwd. Tevens heeft Van Mierlo met tal van kleine en grote projecten laten zien met veel gevoel voor omgeving te ontwikkelen en te bouwen.

No nonsens
Bij Van Mierlo werken circa 90 medewerkers. De sfeer die Willem van Mierlo bij de start van het bedrijf zo belangrijk vond heerst er nog steeds: hard werken, korte lijnen en bovenal een no-nonsense mentaliteit. Van Mierlo heeft daarmee de naam ontwikkeld van een ‘partner waarmee je kunt bouwen’.

Terug naar overzicht