Bijeenkomst Dael groot succes

Op 4 november 2013 waren de leden van de MOV te gast bij Dael. Na eerste geluisterd te hebben naar een korte presentatie van VNO-NCW, namen Klaas en Andre van der Hout de ca. 45 aanwezige mee door de relatief korte maar al wel grote geschiedenis van Dael.

In het gezellige bruine café van Dael aan de Aartsdijkweg 81 in Maasdijk werden de leden ontvangen. Na een kort woord van Aad Kester, waarbij de nieuwe leden Van Mierlo, JoJo Tours en Flowers4All werden verwelkomd, werd de microfoon aan Paul van Delft van VNO-NCW overhandigd. Middels een presentatie legde hij de aanwezige uit wat nu de structuur is van VNO-NCW, wie hier allemaal bij zijn aangesloten en wat het doel is van deze organisatie.
Daarna was het de beurt aan Klaas en Andre van der Hout. In een mooie geanimeerde presentatie werden de aanwezige meegenomen naar de “tekentafel” van Dael, waarin de 12,5 jarige geschiedenis van dit bedrijf werd verteld, waarbij ieder onderdeel van dit bedrijf een korte uitleg kreeg.
Juda van Rems sloot de presentaties af met een kort maar krachtig verhaal over UP Projectinrichting (ook een onderdeel van Dael) voorzien van veel beeldmateriaal. En aan het einde van deze presentatie was toch wel het mooiste voorbeeld van de kracht van UP de rondleiding door hun eigen kantoor.
De avond werd afgesloten met de traditionele borrel, waarbij het welbekende Westlandse kwartiertje dit keer wel erg lang duurde….....

Terug naar overzicht