Stolze Installatietechniek breidt capaciteit uit

Stolze Installatietechniek uit Maasdijk breidt zijn bedrijf uit met twintig medewerkers. Dit in reactie op de toegenomen marktvraag naar aanleiding van het faillissement van Arend-Sosef. Met deze uitbreiding is Stolze klaar voor de toekomst en kan het bedrijf telers op het gebied van service en installatietechniek bijstaan.

De nieuwe medewerkers, die allemaal de overstap maken van Arend-Sosef naar Stolze, zijn uit verschillende disciplines van het bedrijf afkomstig. Alle twintig medewerkers brengen veel kennis en ervaring in.

Directeur Bram van den Ende: “We betreuren het dat een gerenommeerd bedrijf als Arend-Sosef - voorheen Nic.Sosef en Van der Arend Tuinbouwtechniek - het niet heeft gered. Hiermee gaat bij elkaar zo’n 130 jaar tuinbouwhistorie verloren. Nadat Arend-Sosef zijn activiteiten had stilgelegd, kregen we echter veel vragen uit de markt. We hebben daar snel op ingespeeld, omdat er een gat dreigde te ontstaan en telers in problemen kwamen. Door ons team te versterken met deze ervaren medewerkers kunnen wij onze bestaande en nieuwe klanten voorzien van technische oplossingen op maat en bijbehorende 24-uurs service.”

Priva Full Service Provider

Stolze is al 45 jaar een gerenommeerde naam in de glastuinbouw en is specialist op het gebied van elektro-, water-, belichtingstechniek en hogedruknevel. Op het gebied van klimaatbeheersing werkt Stolze nauw samen met Priva en is Stolze door Priva tot Full Service Provider benoemd. Na de uitbreiding beschikt Stolze over 35 gecertificeerde Priva medewerkers die in staat zijn de betreffende producten optimaal te installeren en te onderhouden.

Stolze ook in Aalsmeer

In de afgelopen decennia heeft Stolze zowel nationaal als internationaal veel projecten voor glastuinders en andere tuinbouwgerelateerde ondernemingen gerealiseerd. In die jaren is een stabiele financiële basis opgebouwd. Het bedrijf is gevestigd in een modern kantoorgebouw in Maasdijk. Daarnaast wordt binnenkort in Aalsmeer een vestiging gerealiseerd met voor de telers vertrouwde gezichten. Op die manier komt ook in de regio’s Aalsmeer en Noord-Holland voldoende capaciteit voor advies en snelle serviceondersteuning beschikbaar.

Bron: Westlanders.nu

Terug naar overzicht