Live View

Live View is een initiatief van de politie. Hebt u camera’s bij uw gebouw (bijvoorbeeld bij uw bedrijf, woning of winkel)? Dan is het mogelijk dat de meldkamer van de politie via uw particuliere alarm- of toezichtcentrale (PAC) meekijkt. Bij een inbraak of een overval ontvangt de politie rechtstreeks de beelden van de alarmcentrale.

Wat zijn de voordelen?
Live View is er voor uw veiligheid in en om uw bedrijf of woning. Ook de kans dat op “heterdaad” de inbreker en/of overvaller wordt betrapt is groter. Het bevordert het gezamenlijk aanpakken van de criminaliteit. De politie brengt geen extra kosten in rekening voor Live View.

Wat doet Live View?
Na doorschakeling kijkt de politiemeldkamer mee met de camerabeelden. De hulpdiensten krijgen direct zicht op de situatie. Zij kunnen sneller en effectiever reageren. De pakkans en de herkenbaarheid van een crimineel wordt vergroot. Hierdoor blijft de schade beperkt.

Hoe zit het met uw privacy?
Uw privacy blijft gewaarborgd. Live View wordt alleen gebruikt wanneer er een incident plaatsvindt. De camerabeelden worden alleen doorgezet naar de politiemeldkamer na een signaal van de alarmcentrale.

Wilt u meer weten?
U bent van harte welkom op maandag 7 april 2014 om 16.30 uur, locatie is de bedrijfskantine van der Ende Valve Services, Honderdland 360 Maasdijk. De informatiebijeenkomst duurt ongeveer een uur, wij leggen dan graag de voordelen voor u uit.

Terug naar overzicht