Profile Van Staalduinen introduceert nieuw onderhoudsconcept

Profile Car & Tyreservice Van Staalduinen, onderdeel van autobedrijf Van Staalduinen, introduceert vandaag een nieuw onderhoudsconcept op het gebied van onderhoud en reparaties. De Pro’s van Profile bieden de consument transparantie, service en gemak. De Profile vestiging in Maasdijk, aan de Honderdland 140, behoort tot de eerste groep van Profile vestigingen in Nederland die de Pro’s mag voeren. In de komende maanden zal dit concept verder worden uitgerold over de andere locaties.
De introductie van het nieuwe concept is een verdere invulling van de onderhoudspropositie die al door een groot aantal Profile ondernemers wordt aangeboden en liggen in het verlengde van de naamswijziging van Profile Tyrecenter naar Profile Car & Tyreservice in 2015.

Om de steeds kritischer wordende consument tegemoet te komen, introduceert Profile de Pro’s: acht garanties op het gebied van transparantie, service en gemak. De uitgevoerde werkzaamheden worden ingevuld op een checklist en aangevuld met foto’s van de vervangen of gerepareerde onderdelen. Oude onderdelen worden bewaard. Vooraf krijgt de klant een duidelijke offerte, zodat hij precies weet waar hij aan toe is. Hij kan kiezen tussen basis- of fabrieksonderhoud en krijgt op onderhoud, reparatie en banden standaard een jaar garantie. In dat jaar krijgt hij gratis pechhulp, 24/7 in heel Europa.

Een bezoek aan een Profile Car & Tyreservice moet natuurlijk een prettige ervaring zijn. Daarom een gastvrije ontvangst met goede koffie en gratis wifi, brengt een expert gratis de banden op spanning en zorgt hij indien nodig voor een vervangende auto.

“De vestigingen die Pro’s van Profile mogen voeren voldoen aan strenge eisen”, aldus Rina van Staalduinen, van de Profile Car & Tyreservice vestiging in Maasdijk. “We gebruiken technisch hoogwaardig gereedschap en houden het personeel met behulp van opleidingen en trainingen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. We zijn er erg trots op dat we dit nieuwe concept mogen gaan uitdragen.”

Meer informatie over de Pro’s van Profile is te vinden op http://www.profile.nl/pro

Terug naar overzicht