Geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst 2017

De avond werd geopend door de voorzitter Aad Kester met een terugblik op het afgelopen jaar. Daarna gaf Aad aan, dat hij dit jaar zal terugtreden als voorzitter en vroeg hij de aanwezigen zich aan te melden als opvolger. Na de toespraak van Aad werd het woord gegeven aan Fred Brunt, de nieuwe beheerder van de sporthal/kantine. Fred gaf een indruk van zijn wensen voor de toekomst met als belangrijk punt het rookvrij houden van de sporthal/kantine.

De avond werd verder voortgezet met een buffet, waaraan een ieder zich te goed kon doen.

Na het buffet was er aandacht voor de huldigingen in het afgelopen jaar van de Van der Ende Groep. Door Lex van der Ende, met een korte uiteenzetting door Arie van der Wijde, werd uitleg gegeven over hun ervaring met de toekenning van de ontvangen prijzen en de manier waarop zij te werk waren gegaan om genomineerd te worden. Ten slotte werd de onderneming gefeliciteerd door Aad onder aanbieding van een gegraveerde vaas met het logo van de Van der Ende groep.

Eerst moest nog gestreden worden onder de leden van de groep, wie de vaas in ontvangst mocht nemen. Dit werd gedaan door een kleine wedstrijd van hoogste puntenaantal van het gooien van drie pijlen op het dartbord. Piet van der Ende was de beste en mocht de vaas, waar ook nog een bos bloemen bij hoorde, in ontvangst te nemen.

Hierna hebben de leden onderling nog geruime tijd onder het genot van een drankje met elkaar over allerlei zaken gesproken.

Terug naar overzicht